zaterdag 20 februari 2016

Een pijnlijke dood is onacceptabel......Compassion in World Farming
Dieren die op het punt staan om geslacht te worden, zijn ontzettend kwetsbaar. Juist in de laatste minuten van hun leven hebben ze bescherming nodig tegen pijn, stress en angst. Maar de Europese Commissie keert de dieren de rug toe. Zij tolereert nog altijd gruwelijke misstanden. 

Laat Brussel weten wat jij daarvan vindt en kom in actie voor de dieren.
 Ik doe mee 
kipslacht
Nog steeds worden miljoenen kippen per jaar niet goed verdoofd, maar op een pijnlijke manier verlamd, voordat ze geslacht worden. Varkens worden verdoofd met een hoge concentratie CO2 gas dat hen het gevoel geeft te stikken. Een afschuwelijke ervaring. En de grote meerderheid van gekweekte vissen ondergaat een pijnlijke slacht zonder verdoving. Bovendien worden nog steeds miljoenen Europese dieren naar landen buiten de EU getransporteerd waar hen veelal een gruwelijke, dieronwaardige dood wacht. Er zijn heel veel problemen in de slachthuizen, maar Brussel toont geen enkel medeleven.
 Stop dit dierenleed 
kipslacht
Al jaren doen wij er alles aan, via lobbywerk en acties, om een einde te maken aan de vreselijke misstanden in de slachthuizen. Maar Brussel lijkt nog altijd onverschillig voor het dierenleed. Daarom vragen we nu jouw hulp. Stuur een e-mail naar de Europese Commissie en roep hen op in actie te komen voor meer humane slachtpraktijken.
 Ik help mee 
Hartelijk dank voor jouw hulp.
  Met vriendelijke groet,

Geert Laugs

Directeur www.ciwf.nl
Geert Laugs - directeur Compassion in World Farming Nederland

Geen opmerkingen:

Een reactie posten