maandag 21 maart 2016

Schokkende undercoverbeelden in en megastal van de beruchte varkensbaron Straathof


https://player.vimeo.com/video/159714310    

Nieuwsbericht van www.animalrights.nl
Even voor alle duidelijkheid voor mijn lezers: Robert Molenaar heeft de PvdD over deze vreselijke zaak ingelicht. Groetjes, Erna


Robert Molenaar aan het woord:

Samen met mijn collega's van Animal Rights maakte ik schokkende undercoverbeelden in een megastal van de beruchte varkensbaron Straathof. Hierop is de lijdensweg te zien van een verzwakt biggetje dat naar adem hapt terwijl het dier bovenop dode soortgenoten in een kruiwagen ligt, wachtend op de dood.
Gerard, de lijdensweg van het verzwakte biggetje op de kruiwagen is allesbehalve een incident. Maar liefst 12% van alle biggen sterft voortijdig. De varkens zijn dermate doorgefokt dat ze steeds meer biggen per keer kunnen werpen. Dat zorgt ervoor dat niet alle biggen gezond ter wereld komen, en een groot aantal sterft dan ook wegens gebrek aan voeding en veterinaire zorg.
STEUN ONS UNDERCOVERWERK.
Doneer nu
Straathof varkensleed
De verzwakte biggen worden vaak in een hoek apart gelegd, waar ze uren of dagenlang kunnen creperen tot het moment dat ze hun laatste adem uitblazen. Een andere toegepaste methode om de biggen te doden is ze meerdere malen tegen de muur van het kraamhok slaan.
De megastal is een doolhof van gangen. Achter elke deur bevindt zich een ruimte met vleesvarkens, zwangere zeugen of biggen. De vele duizenden dieren, de vieze muren, de enorme stank, het lekkende dak en de geluiden van draaiende machines maakt het tot een akelige plek. Dit hadden zelfs wij in een land als Nederland niet verwacht.
Straathof undercover
Onze beelden tonen opnieuw het morele failliet van de megastal aan. Er moet een einde komen aan het lijden van miljoenen varkens. Steun ons undercoverwerk, zodat de waarheid boven water komt.

Hartelijke groet,
Robert Molenaar
Robert Molenaar
Animal Rights
PS: De beruchte varkensbaron Straathof werd in Duitsland al eens veroordeeld wegens dierenmishandeling. Deel onze video op Facebook, zodat ook in Nederland bekend wordt hoe deze man met dieren omspringt.
icon Facebookicon Twittericon Instagram

Animal Rights

Onze Thema's

Steun Animal Rights

Geen opmerkingen:

Een reactie posten