zondag 13 maart 2016

Video:34 jonge mensen uit 25 landen vormen samen 'Youth Forum for People and Wildlife' doet u mee?
Op World Wildlife Day presenteerde ik Azzedine Downes van de www.ifaw.nl met trots de bijzondere groep van 34 jonge mensen in de leeftijd van 18 tot 25 jaar die wereldwijd zijn geselecteerd als deelnemer aan het Youth Forum for People and Wildlife.
 
In september reizen de deelnemers af naar het Zuid-Afrikaanse Johannesburg. Hier zullen ze in diverse workshops werken aan hun vaardigheden en spreken ze over bescherming en welzijn van wilde dieren en diverse onderwerpen die hiermee samenhangen. Eén daarvan is de impact van de handel in wilde dieren. De bijeenkomst vindt plaats aan de vooravond van de 17e vergadering van de Conventie inzake de Internationale Handel in Bedreigde Uitheemse Dieren en Planten (CITES).
Maar u kunt nu al in gesprek gaan met deze zeer getalenteerde en diverse groep mensen!
 
 
Bij het Youth Forum hoort ook een online community waarbij iedereen zich kan aansluiten. Wie zich registreert op de Youth Forum site, kan in contact komen met de deelnemers, netwerken en zich inlezen in diverse onderwerpen. Zoals de specifieke interesses van elke deelnemer op het gebied van dierenwelzijn, natuurbescherming, de handel in wilde dieren en duurzame ontwikkeling van gemeenschappen. Leden van de online community kunnen bovendien een aantal evenementen tijdens de conferentie live volgen. 
 
De 34 deelnemers aan het Youth Forum zijn geselecteerd uit bijna 1.000 aanmeldingen en zijn stuk voor stuk exemplarisch voor het thema dat dit jaar is gekozen voor World Wildlife Day: 'De toekomst van de natuur ligt in onze handen'.
De deelnemers zijn afkomstig uit 25 verschillende landen en hun achtergrond is zeer divers.
De komende maanden zullen we de verhalen en achtergronden van de deelnemers delen.
Intussen nodigen we u uit om kennis te maken met de deelnemers en mee te praten op
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten