Translate

donderdag 14 juli 2022

Wereldwijd eisen mensen gerechtigheid: Dierenbeul steekt hond in brand ( foto's van de dierenartsen die belangeloos het arme dier verzorgen)

 Foto's van de politie van Memphis, veterinaire specialisten van Bluff City en Tails of Hope Dog Rescue

Quishon Brown, een 43-jarige vermeende dierenmishandelaar van de ergste soort, werd gisteren gearresteerd in verband met de gruwelijke verbranding van een levende hond vorige maand in Memphis, Tennessee. Terwijl de arme hond, genaamd Riona, herstelt, eisen dierenactivisten overal nog steeds dat gerechtigheid wordt gediend.


Volgens een verklaring van de politie van Memphis op zijn Facebook-pagina, arresteerden Tillman Task Force-officieren Brown en vervoerden hem naar Tillman GIB, waar hij werd beschuldigd van ernstige dierenmishandeling en brandstichting. 

"Op 11 juli 2022, rond 20.26 uur, reageerden agenten op Hood Street en Berkshire Avenue. Agenten kregen te horen dat de man die verantwoordelijk was voor het verbranden van de hond met een andere persoon sprak en verklaarde dat hij het huis van degene die de video aan de politie en het nieuws gaf, zou afbranden", legde de afdeling uit in de post. Het slachtoffer gaf aan dat deze dreiging hem in angst bracht."


‎De hartverscheurende zaak begon zich te ontvouwen op 20 juni toen agenten reageerden op een oproep tot dierenmishandeling op 1747 Hood Street. Agenten kregen te horen dat een hond opzettelijk in brand was gestoken en volledig in vlammen was opgegaan.‎ 

‎Videobewaking, die sindsdien door tal van nieuwsuitzendingen is gedeeld, onthulde een zeer groot gebouwde man in de achtertuin van 3918 Berkshire, slechts 36 seconden voordat de hond ontsnapte en door Hood Street kwam rennen. Mensen over de hele wereld hebben sindsdien hun verontwaardiging over de misdaad gedeeld. Een Tic Tok-account, ‎‎#justice4riona, ‎‎is ook gemaakt om het verhaal van de onschuldige hond en updates van haar herstel te delen.‎

Bluff City Veterinary Specialists, the veterinary hospital that treated Riona, reported that an accelerant was used in the crime that left the victim suffering from 4th-degree burns, which covered approximately 60% of her body. The compassionate veterinary team has been posting photos of Riona on the hospital’s Facebook page as she heals.

Riona was originally taken to Memphis Animal Control before Tails of Hope Dog Rescue stepped in to help, subsequently starting a reward fund that has reached $20,000 for information leading to the arrest and conviction of the sub-human responsible for the appalling assault. “This girl was tortured, yet, she wags her tail,” noted a June 22nd post from the organization’s Facebook page. Just. Don’t. Understand.”

Donaties om Riona te helpen kunnen via Venmo worden gedaan aan @tailsofhopedogrescue of PayPal tailsofhopedr@yahoo.com.

Animal Victory heeft ook een petitie opgezet om ervoor te zorgen dat Quishon Brown de maximale straf krijgt voor elke aanklacht tegen hem. Teken de petitie, HIER!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten