Translate

dinsdag 22 maart 2022

2 kanjers van chauffeurs halen 4 tijgers uit Polen overgebracht vanuit de oorlog in Oekraïne, nu tot rust gekomen bij Stichting Leeuw, Anna Paulowna,

 www.stichtingleeuw.nl



De transport bus van Stichting Leeuw in Anna Paulowna 

Op transport

Gistermiddag zijn de dieren overgezet van de transportbus van Zoo Poznań Official Site. Vanmorgen om 10.45 uur zijn de 2 kanjers van chauffeurs Peter en Piet teruggekomen bij Stichting Leeuw. Ze zijn vanuit Polen aan 1 stuk doorgereden.


Het uitladen nam wat tijd in beslag, maar de dieren zijn nu veilig in het quarantainegebouw. Hier hebben ze alle vier een eigen plekje waar ze tot rust kunnen komen. Ondertussen hebben ze allemaal gedronken en de oudste leeuw (3,5 jaar) heeft zijn eerste stukje vlees al gegeten. We houden ze nu goed in de gaten. De grootste zorg is op dit moment de zieke tijgerin van 5 jaar oud. De kleine tijger van 6 maanden vindt het allemaal nog erg spannend en wilde eerst zijn vervoerskist niet uit.
Het belangrijkste is dat ze nu eerst bijkomen van deze heftige ervaring en reis. Over een maand mogen ze naar het hoofdgebouw van Stichting Leeuw.
Tot rust gekomen en in Quarantaine

We zijn trots op het team van Stichting Leeuw en Zoo Poznan.
Wilt u ons steunen klik dan op de donatiebutton op onze Facebookpagina


Geen opmerkingen:

Een reactie posten