Translate

dinsdag 2 juli 2024

Get Connected Wildlife Friends Foundation Thailand needs your help! Video; veel foto's en nieuwsbrief met verhalen van mooie hoogtepunten uit juni 2024






https://www.wfft.org/

https://www.wildlifevolunteer.org/ Volunteer worden in Thailand ? Veel info en je werkt als vrijwilliger met 800 verschillende dieren


After being bought from a hunter for 3,000 THB, Tung Thong was kept as a pet for three years by local villagers who fed him an unnatural diet of fruits, bread, and even Oreos. He eventually fell ill, but fortunately the villagers surrendered him to our sanctuary where he received the care and nutrition he needed.

We zijn erg blij om enkele van onze hoogtepunten van juni 2024 met u te delen.

Verschillende dieren ondergingen belangrijke gezondheidscontroles en operaties. Verder vond de geredde tijger Mang Mee een nieuwe hobby, bloeiden er nieuwe vriendschappen op met enkele van onze geredde makaken en nog veel meer. Dierenliefhebbers zoals jij maken ons werk mogelijk. Lees er hieronder alles over!

Verhalen die je in juni mogelijk hebt gemaakt:

Ginny had een broodnodige oogoperatie

ondergaan Aziatische zwarte beer, Ginny, leed aan een gezwollen en geïrriteerd uitsteeksel van het derde ooglid en had een specialistische operatie nodig om dit te corrigeren. De procedure is heel goed verlopen en Ginny ziet er veel beter uit en voelt zich veel beter. Lees hier het verhaal.
Baymax is vrijgegeven!

Na een paar jaar revalidatie sinds hij werd aangereden door een auto, was de Aziatische reuzenschildpad, Baymax, eindelijk klaar om terug te keren naar zijn natuurlijke habitat. We zijn zo blij dat we hem weer gezond konden maken en hem terug in het wild konden zien waggelen. Bekijk hier het releaseverhaal van Baymax.
Mang Mee ontdekte haar liefde voor zwemmen!

Deze maand hebben we het genoegen gehad om de geredde tijger, Mang Mee, haar liefde voor water te zien ontdekken. We hadden het voorrecht om getuige te zijn van haar eerste keer zwemmen in haar meer en ze vond het geweldig. Lees meer over ons Tiger Rescue Centre.
Onze PAT Clinic vermindert het aantal ongewenste puppy's dat op straat

wordt geboren: 4.466 gesteriliseerd! Ons People and Animals Thailand (PAT)-team pakt het probleem van de overbevolking van zwerfdieren in Thailand aan. Kom meer te weten over en steun dit levensveranderende project.
 
Vier makaken verhuisden naar een open verblijf  

Simba, Kai Luang, Kiab en Makood verhuisden naar een nieuw huis. Het introduceren van makaken kan een uitdaging zijn, vooral gezien hun moeilijke verleden, maar het is ongelooflijk hartverwarmend om te zien hoe ze een band opbouwen en elkaar steunen bij het overwinnen van hun trauma's en genieten van hun nieuwe leven. Bekijk hier hun eerste momenten in hun nieuwe huis.

Geredde Maleise zonnebeer, Deena had pootbehandeling

nodig Ons berenverzorgingsteam merkte op dat de Maleise zonnebeer, Deena, mank liep en een gewonde klauw had. Ons veterinair team kwam snel in actie, verdoofde haar en zorgde voor de nodige medische zorg. We zijn blij te kunnen melden dat haar poot is genezen en dat Deena volledig is hersteld. Lees hier meer over beren.
Als je in Thailand bent en in staat bent om een aantal essentiële items voor onze geredde dieren te doneren, bekijk dan hier onze Shopee-verlanglijst. Of als je in het buitenland bent, is hier onze Amazon-verlanglijst.
Doneer nu om meer dieren in Thailand te helpen

Ook een bankrekeningnummer  in Nederland voor uw donatie via de link hier boven 
Het is uw vriendelijkheid die ons werk om een betere wereld voor dieren in het wild te creëren mogelijk maakt.

Dank u voor uw steun.

Stichting Wildlife Friends Thailand
Copyright © 2024 Wildlife Friends Foundation Thailand, All rights reserved.
You are receiving this email because you opted in via our website or have requested to receive updates.

Our mailing address is:
Wildlife Friends Foundation Thailand
108 Moo 6, Tambon Thamairuak
Amphoe Thayang
Phetchaburi, TH-76 76130
Thailand

Add us to your address book


Want to change how you receive these

Geen opmerkingen:

Een reactie posten