Translate

vrijdag 5 juli 2024

Video, foto's met nieuws uit Gaza: veterinaire zorg voor ezels, paarden en andere dieren, omdat er geen brandstof is worden water en voedsel in karren getrokken door dieren

Na de lancering van onze oproep voor de ezels en paarden van Gaza in mei, zijn we overweldigd door de steun die u hebt geboden.

Dankzij u en al onze geweldige donateurs hebben we ons kunnen inzetten voor de financiering van een nieuw team in Gaza om dringende eerste hulp aan dieren te verlenen, en om te betalen voor een nieuwe zending voedselhulp en veterinaire behandelingen.

De situatie in Gaza is wanhopig – zowel voor de mensen als voor hun dieren – dus deze noodsituatie en voortdurende steun zullen van vitaal belang zijn om het leven van ezels en paarden te verbeteren en de lokale gemeenschappen te ondersteunen.

Daarvoor kunnen we je niet genoeg bedanken.

Nieuws uit Gaza

Ons nieuwe team in Gaza blijft eerste hulp verlenen aan ezels en paarden – en waar nodig ook aan andere dieren. Hieronder zie je de zware omstandigheden waaronder ze werken - het opzetten van de mobiele kliniek langs de kant van de weg waar ze nodig zijn.

Ons nieuwe team werkt langs de kant van de weg en brengt essentiële eerste hulp aan dieren in nood.

Omdat er geen brandstof is in Gaza, gebruiken mensen karren getrokken door ezels en paarden als een manier om voedsel en water te vervoeren.

Veel van de wonden die ons team behandelt, worden veroorzaakt door het trekken van zware karren.

Het team heeft ook geholpen om zorg te bieden aan andere boerderijdieren in nood.

Ons team zal nooit een dier in nood afwijzen.

Uw steun heeft ons geholpen om veterinaire noodbehandelingen te kopen, evenals standaardmedicijnen zoals ontwormingsmiddel.

Bedankt!

Alleen met uw hulp zijn we in staat om het leven van werkende ezels, muilezels en paarden in Egypte, de Westelijke Jordaanoever en Gaza te verbeteren, en om voor alle dieren in ons opvangcentrum in Israël en ons opvangcentrum en ziekenhuis op de Westelijke Jordaanoever te zorgen.

We hopen dat deze update u heeft geholpen om te laten zien hoe uw donaties ezels in wanhopige nood helpen - bedankt voor uw steun!

Als u ons werk in Gaza wilt steunen, klik dan hier.


https://www.safehaven4donkeys.org/



Geen opmerkingen:

Een reactie posten