zondag 30 maart 2014

Tuig, dierenbeulen, doden 5 dieren in kinderboerderij Assen ( video ) 
Snorharen van dit konijntje waren in brand gestoken ( Helaas geen duidelijke foto )

http://www.rtvdrenthe.nl/nieuws/ernstige-dierenmishandeling-kinderboerderij-assen


ASSEN - Vijf dieren zijn in de nacht van zaterdag op zondag gedood in kinderboerderij De Pittelstee aan de Wethouder Bergerweg in Assen.

Het gaat om vier eendjes en een konijn. Het hok van het konijn is in brand gestoken. Van een ander konijn zijn de snorharen verbrand. Ook heeft het dier brandvlekken op zijn vacht. De politie is op zoek naar getuigen die iets verdachts hebben gezien bij de kinderboerderij tussen zaterdagavond en zondagochtend.

1 opmerking:

  1. Het is triest dat dit soort van geesteszieken vrij rond kunnen lopen.
    Eigenlijk kun je constateren dat het hebben van kinderboerderijen om kinderen bewuster te maken en in aanraking te laten komen met dieren op deze manier niet meer kan. De tijden zijn zwaar verslechterd en keer op keer hoor je van misdaden, en gruweldaden die plaatsvinden op een kinderboerderij. (en elders) In principe kan het alleen nog met toezicht, beveiliging voor dag en nacht. Dat is een trieste constatering dat de samenleving dermate op een hellend vlak zit dat we niet eens meer dieren met een gerust hart op een 'boerderij' achter kunnen laten, of alleen kunnen laten omdat er zwaar gestoorde kinderen/jongeren/volwassenen rondlopen die er genoegen aan beleven om deze dieren te martelen en zelfs te vermoorden.
    Wat een wereld! :X

    BeantwoordenVerwijderen