vrijdag 30 januari 2015

Export paarden embryo's : Komt er geen eind aan het geknoei met dieren?


Export paardenembryo's naar lidstaten en derde landen, algemeen, PRDEE-01


 
http://www.animalembryocentre.nl/embryotransplantatie/introductie_embryotransplantatie

Sinds 2001 is een uniek bedrijf gevestigd in Maria Hoop (Limburg) in Nederland: Animal Embryo Centre Diergaerderhof. Een modern bedrijf in een natuurlijke omgeving, in het midden van een waardevol cultuur landschap.

Het bedrijf is in de stijl van de omgeving ontworpen en er is zorg gedragen voor een authentieke uitstraling. De paarden worden ondergebracht in ruime stallen op stro met volop gelegenheid tot weidegang.


Animal Embryo Centre Diergaerderhof is een nieuw algemeen en technische bedrijf dat is gespecialiseerd in een hoogwaardige wijze van toepassing van moderne reproductie technologien zoals o.a. embryotransplantatie (ET) bij paarden. Voor Europa heeft dit centrum een uniek pakket van diensten. Animal Embryo Centre Diergaerderhof biedt u de mogelijkheid embryo's van paarden in te vriezen.

4 opmerkingen:

 1. Alwéér een uitwas van verregaande hebzucht ! :(

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het is zo triest. Hoe vaak een merrie zwanger moet raken voor deze nieuwe vorm van vee-industrie kan ik niet vinden. Ik vrees het ergste.....

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Even opnieuw want de url werkte niet, hopelijk nu wel!

  Alsof het geen levende wezens zijn. Arme dieren, toppunt van materialisme en hebzucht. Ze kunnen met allerlei argumenten komen maar het gaat er vooral om dat de mens weer beschikt en zijn wil doordrijft. Hier wat meer uitleg over hoe het precies gebeurt, hoe het werkt enz.
  https://www.paardenarts.nl/kennisbank/embryotransplantatie-bij-paarden/
  UIteraard worden hierbij dieren misbruikt, want waar de mens winst ziet worden dieren misbruikt.

  BeantwoordenVerwijderen