dinsdag 8 september 2015

Het gezegde 'een geluk bij een ongeluk' is hier zeker van toepassing ( video )
“Tammy lag aan de kant van de weg, en de dame die haar vond, stopte om haar te begraven in vrede,” zegt Monika Melichar van Woodlands Wildlife Sanctuary in Canada.
http://www.woodlandswildlifesanctuary.ca/

980x
Maar Tammy was niet dood, ze leefde nog – nauwelijks.

Direct werd de hulpdienst van de Woodlands Wildlife Sanctuary ingeschakeld. Aangekomen bij de opvang was het vosje zo zwak dat het ambulancepersoneel dacht dat ze tijdens de rit alsnog was overleden.
De prognose voor het vosje was slecht; ze had ernstig hoofdletsel opgelopen. Iedereen hoopte dan ook op een wonder. Gedurende twee dagen was het vosje buiten bewustzijn en kwam zo nu en dan eventjes bij.

980x-1

Met dank aan : www.bontvoordieren.nl

Net toen haar verzorgers de hoop begonnen te verliezen, hief ze haar hoofd op voor de eerste keer. Het vosje leek het te gaan redden!
Het herstel van het kleine vosje, die “Tammy” werd genoemd, ging vanaf dat moment snel. Binnen twee weken kon ze staan en op eigen kracht eten.

980x-2

Verzorgers introduceerde haar aan Todd, een andere vos die ook herstellende is nadat hij was aangereden door een auto. Todd & Tammy spelen nu samen in het buitenverblijf van de opvang. Zodra de twee nieuwe vrienden sterk genoeg zijn, worden ze uitgezet in het wild.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten