dinsdag 29 september 2015

Ziek uitgeput alle hoop verloren......de transformatie van dit hoopje ellende is een wonder ( video )
 Hij leed aan schurft en lag opgekruld langs de kant van de weg toen Animal Aid hem aantrof in de Indiase stad Udaipur. De hond was heel erg bang en had alle hoop verloren. Vrijwilligers van Animal Aid transformeerden dit hoopje ellende op twee maanden tijd in een knappe, vrolijke hond. Ongelofelijk mooi!De uitgehongerde viervoeter verkeerde in levensgevaar en moest met een net gevangen worden. Hij was duidelijk al lang niet meer liefdevol aangeraakt. Bij elke aanraking schrok hij zich rot.

Animal Aid verzorgde zijn infecties en na tien dagen was zijn huid al geheeld. Twee maanden lang werd de hond intensief behandeld. Wat eerst onmogelijk leek, gebeurde: de viervoeter veranderde in een gezonde en altijd vrolijk kwispelende hond die dol bleek op menselijk contact.

Animal Aid filmde de opmerkelijke wederopstanding en plaatste de video op YouTube waar de beelden op vijf dagen tijd al meer dan een miljoen keer werden bekeken

2 opmerkingen:

  1. Dit zijn zulke liefdevolle mensen van Animal Aid in India, heb al zoveel reddingen gezien van hen. Ik doneer ook en hoop dat meer mensen dit kunnen doen.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik kende ze niet Elly. Inderdaad geweldige mensen. In India heb ik veel contact met WildlifeSOS. Ook super. Ik zal me in deze organisatie verdiepen.

      Verwijderen