dinsdag 7 april 2015

Bevrijd van hun ijzeren kettingen,mogen Peanut,Coco,Wally en Mac na vele ellendige jaren weer olifant zijn ( 2 video's )

 Raju
 
 

Rajesh
 
De 4 olifanten Peanut, Coco, Wally en Mac zijn bevrijd  van een ellendig wreed leven in circussen in India. http://wildlifesos.org/  weer een favoriete organisatie van mij, heeft de dieren met tangen los geknipt uit de ketting waaraan ze jaren lang zaten vastgeketend.
 
Wally before
 
De video's geven u een glimp in het leven van de dieren VOOR en NA. Met weinig financiële middelen lukt het deze organisatie dansberen, circusolifanten te bevrijden.
 
Een leuke video van olifant Rajesh die de  bijnaam 'zeemeermin' heeft gekregen van de verzorgers omdat zij niet meer uit het bad met water te krijgen is. Ik kan me best voorstellen dat dit dier, jarenlang gedwongen kunstjes uit te voeren, in de hemel is terecht gekomen.  Ontroerend!!
 
Dank je wel Geeta en Katrick  jullie kennen me al een poosje en weten dat ik een enorme fan van jullie ben, en zal blijven.

1 opmerking:

  1. Heerlijk en emotioneel om te zien hoe goed de olifanten het nu hebben dit hebben ze wel verdiend na dit ellendige leven. Hadden alle dieren het maar zo goed zoals de olifanten het nu hebben !!!

    BeantwoordenVerwijderen