woensdag 15 april 2015

Twee vrouwen knallen 2 giraffen neer..... de internetgemeenschap is woedend en dreigt met vergeldingHet internet staat op zijn achterste poten door een foto van een Amerikaanse vrouw die lachend poseert naast een stervende giraf. De afbeelding werd de wereld in gestuurd door acteur Ricky Gervais. De Brit verspreidde zondag al een choquerende foto van een vrouw die pronkt met haar jachttrofee, ook een giraf. Tv-gezicht Rebecca Francis uit Utah wordt deze keer virtueel aan de schandpaal genageld.
 
Wat is er gebeurd in jouw leven dat je zo'n prachtig dier wil doden om er vervolgens lachend naast te gaan liggen?
Ricky Gervais
 
Op de foto is de blondine te zien naast het stervende dier. De giraf is zijn laatste adem aan het uitblazen, terwijl Francis er breed glimlachend naast ligt. Gervais schreef bij de foto: "Wat is er gebeurd in jouw leven dat je zo'n prachtig dier wil doden om er vervolgens lachend te gaan naast liggen?"

Andere internetters reageren ook verbolgen. "Ik weet dat dit heel hypocriet klinkt, maar ik zou haar verdomme kunnen neerschieten om deze foto." "Dat deze vrouw een eenzame, pijnlijke dood mag sterven", is de mening van een andere twitteraar.

Het is geen geheim dat Francis, moeder van acht, gepassioneerd is door jagen. Ze noemt zichzelf de 'koningin van de jacht' en haar website staat bol van de jachtfoto's, meldt The Mirror.

"Ieder jaar, zonder te missen"

De Amerikaanse presenteerde in het verleden 'Eye of the Hunter', een tv-programma over jachtpartijen. Dat niets haar tegenhoudt om dieren neer te knallen, beschrijft Francis als volgt op haar site: "We jagen ieder jaar op elanden en herten zonder te missen, zelfs tijdens mijn zwangerschappen en het opvoeden van baby's." De Amerikaanse doodde al beren, antilopen, herten, schapen, zebra's, lynxen,...

Strijd tegen trofeeënjacht

Dat Francis nu de wind van voren krijgt online, en zelfs doodsbedreigingen ontvangt, is de verdienste van Ricky Gervais, een Engelse acteur, komiek en schrijver. Hij wil het debat rond de trofeeënjacht in Afrika opnieuw openen. In dat verband deelde hij afgelopen weekend al een foto op Facebook van een vrouw die pronkt met een geweer naast een neergeschoten giraf. "Proficiat om een onbeweeglijk vreedzaam dier neer te schieten, zeer fair", becommentarieerde Gervais de foto.

De internetgemeenschap haalde de jager in kwestie toen ook door de mangel.
     

1 opmerking:

  1. Tjonge jonge jonge, hoe diep kan de mens zinken. Wat een walgelijke wijven, wat een smerige huppeltrutten met hun gestoorde gedrag. Het is voor hun heel gelukkig dat hiet niet mijn dochters zijn. Maar ja ze zullen wel uit zo'n zelfde gedegenereerde familie komen waarbij de ouders ook graag iets vernietigen, uitroeien, afmaken. Het liefst dieren die niets terug kunnen doen. Laten ze maar in hun bikini een groep leeuwen gaan treiteren dan levert het misschien niet 'grappige tv' op.
    Misselijke stumperige domme grieten die denken dat ze héél wat zijn omdat ze wat poen hebben en een paar geweren met een vizier erop want ja je moet ze wel vanuit de veilig verte neer kunnen schieten. Schoftige wijven ik hoop idd dat ze een flinke prijs zullen betalen en door iedereen met de nek worden aangekeken.
    Bah, hoe laag en walgelijk kun je zijn?

    BeantwoordenVerwijderen