Translate

maandag 9 januari 2023

De verschrikkingen van dons industrie in beeld : Roep Marks & Spencer, H&M en anderen op om dons te dumpen! ( heftige petitie)



Onderzoeksbeelden van de donsindustrie in Vietnam tonen een werknemer die eenden die nog bij bewustzijn zijn in de nek steekt en werknemers die de poten afsnijden van levende, spartelende vogels. Hun veren werden later verkocht aan merken als zijnde ‘van verantwoorde herkomst’. Bedrijven als Marks & Spencer, H&M, UNIQLO, Gap Inc., Lacoste en Guess zijn allemaal geïdentificeerd als ontvangers van dons van de RDS-gecertificeerde leveranciers die door PETA Azië zijn onderzocht, en ze halen allemaal veren uit Vietnam. Roep deze bedrijven alsjeblieft op om dons te dumpen.

Kom in actie voor eenden

Bedrijven als Marks & Spencer, H&M, UNIQLO, Gap Inc., Lacoste en Guess zijn allemaal geïdentificeerd als ontvangers van dons van de RDS-gecertificeerde leveranciers die door PETA Azië zijn onderzocht, en het is bevestigd dat al deze bedrijven veren uit Vietnam halen. Dring er alsjeblieft bij deze bedrijven op aan om dons de rug toe te keren en over te stappen op diervriendelijke materialen.

Roep Marks & Spencer, H&M en anderen op om dons te dumpen! | PETA Netherlands

PETITIE 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten