Translate

woensdag 18 januari 2023

Samen met het Rode Kruis in Oekraïne zorgt de International Fund for Animal Welfare ( IFAW ) voor mens en dier met voedsel en medische hulp

 


International Fund for Animal Welfare   www.ifaw.nl

IFAW blijft in actie komen voor dieren die getroffen zijn door de oorlog in Oekraïne. Steun jij ons werk ter plaatse? 

In februari vielen Russische troepen Oekraïne binnen. Sindsdien heeft IFAW meer dan 100.000 dieren geholpen, waaronder zowel huisdieren als wilde dieren. We hebben dringend noodvoorraden uitgedeeld - van dierenvoer tot riemen, halsbanden, transportboxen en kleding. 

Nu is de winter aangebroken. Temperaturen dalen en het leven wordt met de dag zwaarder. Honden en katten hebben honger en lijden onder de kou. In sommige delen is de elektriciteit uitgevallen door aanhoudende beschietingen. Gezinnen hebben hulp nodig om warm te blijven. Samen met het Rode Kruis van Mykolaiv zorgen we voor voedsel, beddengoed, dekens en diergeneeskundige zorg.  

Dit is slechts een deel van ons werk om dieren in nood veilig te houden. Help ons met een donatie en steun onze inspanningen in Oekraïne en over de hele wereld.  

We hebben uw hulp nodig om te kunnen blijven reageren - dus als u in staat bent overweeg dan om een maandelijkse gift te doen.   

Geen opmerkingen:

Een reactie posten