dinsdag 17 maart 2015

Kom in actie ! In de EU verboden dierproeven voor cosmetica worden nog steeds gedaan ( petitie )
Spreek u uit tegen dierproeven voor ingrediënten in cosmetica

Kom in actie door de petitie te ondertekenen!In 2013, toen het verbod op dierproeven in de Europese Unie volledig van kracht werd, vierden mensen overal in Europa feest.

Maar nu blijkt dat dieren nog steeds vergiftigd en gedood worden in proeven voor cosmetica ingrediënten in de EU – ondanks het feit dat onze schappen al bom vol staan met make-up, crèmes en shampoos en zelfs ondanks het feit dat alle nieuwe producten getest kunnen worden door middel van bestaande en betrouwbare proefmethodes waarbij geen dieren worden gebruikt. Klik hier voor meer (Engelstalige) achtergrondinformatie.

Kom in actie! Verzoek de Europese Commissie en het Europees Chemicaliënagentschap alstublieft om de proeven voor cosmetica ingrediënten NOOIT te laten testen op dieren door onderstaande petitie te ondertekenen:

http://action.peta.nl/ea-action/action?ea.client.id=43&ea.campaign.id=34951&ea.url.id=373961&forwarded=true

2 opmerkingen:

  1. Onbegrijpelijk dat dit maar door blijft gaan tegen alle 'beschavingsnormen en beloften' in. Walgelijk en bittere schande. En maar herhalen en maar meer proeven bedenken en dat allemaal voor een zootje flauwekul. Ze weten van alle stoffen allang al wat voor werking ze hebben. Daarbij zijn er geweldige alternatieven. Ze kunnen alles op een andere manier testen. Want uiteindelijk is een konijn en zelfs een aap nog geen mens dus de resultaten zijn altijd nog steeds verschillend. Alternatieven zijn wat duurder maar dat is een kwestie van (korte) tijd als men er massaal op over gaat. En misschien dan ook eens globaal samenwerken zodat het wiel niet honderd keer op een dag moet worden uitgevonden. Hoe het ook zij, stop met dit gruwelijke dierenleed. Stop met deze barbaarse hedendaagse schande..

    BeantwoordenVerwijderen
  2. De onvoorstelbare hebzucht van deze maatschappijen, die weerloze dieren misbruiken en doden voor hun winst !
    Maar ook een appel aan alle mensen die cosmetica gebruiken, om verantwoord te kiezen en niet voor bij te gaan aan het lijden van dieren voor deze producten !

    BeantwoordenVerwijderen