zondag 18 mei 2014

Alle 6 gedumpte, 1 week oude puppy's uit Schiedam hebben een nieuw baasjeAlle gedumpte puppy's Schiedam hebben nieuw thuis

   
 

bron: AD Rotterdam

’Het adoptiegezin heeft het fantastisch gedaan’

Moeder Arie en zoon Raphaël geven een hondje de fles. © Archiefbeeld Arie Kievit.
De zes overgebleven puppy's die in maart in Schiedam in een kartonnen doos werden gedumpt, hebben een nieuw huis gekregen. De beestjes waren nog maar een week oud, toen ze werden gevonden en naar het dierenasiel in Schiedam werden gebracht. Daarna ontfermde het gezin Valkhoff uit Sint Maartensdijk zich over de onfortuinlijke diertjes. Eén pup overleefde het niet.
 
 
'De familie Valkhoff heeft heel hard moeten werken om de puppy's gezond te krijgen. Het adoptiegezin heeft het dan ook fantastisch gedaan,' zegt een opgeluchte en blije Heidi Verhoeven van de Dierenbescherming Rijnmond.

Ook Nathalie Lieder, werkzaam bij de dierenpolitie Rijnmond, is in een tweet vol lof over het opvangen en verzorgen van de beestjes. Eén hondje moet nog even wachten omdat zijn baasje nu nog op vakantie is. Maar ook die zal snel thuis zijn. De zes gezinnen zijn dolgelukkig met hun nieuwe aanwinst. Bowie, Fergie, Mollie, Rockie, Rubble en Mini maken het goed.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten