zaterdag 31 oktober 2015

Begin 2016 tuinvogeltelling: Vraag alvast een gratis magazine aan ' Vogels Dichtbij 'Passie voor vogels, hart voor natuur
Doet u mee?
Doet u mee?
 
Zaterdag 16 en zondag 17 januari 2016 is het zover: we gaan weer tuinvogels tellen! Met maar een half uurtje tellen draagt u bij aan het grootste publieksonderzoek naar Nederlandse vogels.
En als u zich nu alvast aanmeldt, houdt Vogelbescherming u met een e-mailnieuwsbrief graag op de hoogte van het laatste nieuws. U ontvangt leuke tips voor het herkennen van uw vogels en mooie aanbiedingen voor vogelvoer, silo's en vetbollen. Zo bent u helemaal voorbereid op de Nationale Tuinvogeltelling 2016. Doet u ook mee?
Ja, ik tel mee
Extra korting in de webshop
 
Als u zich aanmeldt voor de Nationale Tuinvogeltelling, ontvangt u een speciale kortingscode. Deze geeft u 10% korting op vogelvoer, voederhuisjes en nestkasten in de webshop van Vogelbescherming. En bent u al lid van Vogelbescherming? Dan geldt deze korting op de speciale ledenprijs. Daarmee kan uw korting zelfs oplopen tot 20%!
Meld u nu aan
 
Inspiratie voor uw eigen tuin 
Inspiratie voor uw eigen tuin
 
Als u weet waar vogels van houden, kunt u ze ook naar uw tuin lokken. Hoe? Dat leest u in het gratis magazine Vogels Dichterbij. Maar liefst 68 pagina's volop tuininspiratie.

https://www.vogelbescherming.nl/tuinvogel/tuinvogels/vogelsdichterbijgrB2

Geen opmerkingen:

Een reactie posten