zondag 11 oktober 2015

Top model wilde bontjas niet dragen en deed een strip op de catwalk ( video ) Deze Oostenrijkse deelneemster van Next Top Model maakt momenteel furore als internetheld omdat ze zich in de aflevering van afgelopen dinsdag op de catwalk tot op haar ondergoed uitkleedde.
 Waarom? Voor de talentenjacht moest ze een bonten mantel showen, maar dat kreeg zet niet over haar groot dierenhart. In plaats van de opdracht te weigeren, maakte ze een statement van formaat.

VIDEO

http://www.hln.be/hln/nl/1846/Catwalks/article/detail/2485666/2015/10/10/Dit-model-kleedt-zich-uit-op-de-catwalk-en-de-reden-is-hartverwarmend.dhtml


Voor de ogen van heel wat belangrijke Oostenrijkse sterren en wereldberoemd dierenactiviste Pamela Anderson wandelde Bianca na haar moedige strip act schaars gekleed over de catwalk. Intussen ging de actie van de schoonheid viraal. Pamela Anderson is vol lof over wat Bianca gedaan heeft: "Haar actie was zo fantastisch, ik had het niet verwacht! Dit was het beste deel van de show."

Toch was niet iedereen even enthousiast over de hartverwarmende daad van Bianca, de programmamakers waren er niet mee gediend. Presentatrice Melanie zei achteraf dat Bianca de uitzending verpest had. Het model riskeert zelfs gediskwalificeerd te worden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten