donderdag 15 oktober 2015

Dieren 'Doodvaardersplassen' overgedragen van het Rijk naar de Provincie Flevoland ( Een sprankje hoop? )Dinsdag 13 oktober 2015. De motie aangenomen voor overdracht van de grote grazers van het Rijk naar de Provincie.


 Eindelijk een sprankje hoop aan de horizon voor de dieren. De Statenleden van de fracties, VVD, CDA, SGP en PVV willen een beheer waarin uithongering niet meer voorkomt. De stichting begrijpt dat het nog wel problemen met zich mee brengt, zo wie zo bij de overdracht naar de Provincie. Het zal niet makkelijk gaan door vermoedelijk tegenwerking van Frans Vera zijn v...riendjes op het ministerie.

De Statenleden staan voor een tamelijk zware opgave. Hoe dit mislukte project op te lossen, waarin meer dan 5000 dieren zich bevinden. Maar de Stichting is hoopvol. Wij wensen dan ook de Statenleden van de positieve fracties in de Staten van Flevoland veel sterkte, wijsheid en succes. Zelf zullen wij de vinger aan de pols houden en het verloop nauwkeurig volgen.
 www.stichtingwelzijngrotegrazers.nl2 opmerkingen:

  1. Oriënteer je op de Staten van Gelderland, m.b.t. het beleid op de Veluwe. Dat staat ook de OVP te wachten - kun je van op aan.

    BeantwoordenVerwijderen