zondag 11 oktober 2015

Dankzij popster Ariana Grande krijgen 20 pups een kans op een mooie toekomst ( video )Dankzij het grote hart van een echte popster hebben deze puppy’s hoop op een mooie toekomstDe zangeres belooft om deze puppy’s een handje te helpen.

Tijdens haar concert in Tulsa, Oklahoma, liet zangeres Ariana Grande weten dat ze de adoptiekosten voor 20 puppy’s zal betalen van de Animal Rescue Foundation in die stad.
Kort voor het concert – dat afgelopen woensdag plaatsvond – kreeg de organisatie een telefoontje van de organisatoren van het concert; of ze een meet and greet konden organiseren voor Ariana. Ze houdt erg van dieren en wilde graag wat puppy’s zien, met ze knuffelen, en natuurlijk kennis maken met hun verzorgers.

De dierenopvang vond dat een prima idee. Kort voor de ontmoeting met het tieneridool zette de stichting een foto online van de honden; ze leken er zin in te hebben.

Screen Shot 2015-10-10 at 20.37.18
Voor één van de honden was het zelfs een héél bijzondere dag: hij werd namelijk geadopteerd door Ariana zelf:
Screen Shot 2015-10-10 at 20.40.03
Tijdens haar concert maakte Ariana nog even reclame voor de stichting en riep ze haar fans op om – als ze van honden houden en in staat zijn om voor dieren te zorgen – ook een puppy te adopteren.


Grande staat bekend als een verwend meisje, maar met deze actie bewijst ze dat ze het hart wel degelijk op de juiste plaats heeft.


 


 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten