maandag 26 oktober 2015

Hartverwarmend: Het verhaal van een heldin motorrijdster ( video's )Een motorrijdster in Amerika heeft afgelopen maandag een kitten gered van de dood. De anonieme heldin stond voor het stoplicht te wachten, toen ze het kleine rode katertje uit een auto zag vallen. Ze twijfelde geen moment en maande het verkeer op de drukke kruising te stoppen, zodat zij het katje kon redden.

Skidmark - Motorrijdster redt kitten
Skidmark oftewel Skids is ‘safe and sound’ | Screenshot video
 
Het had niet veel gescheeld, of het kleine katje was plat gereden door een pick-up truck. Zodra de motorrijdster realiseerde dat er een kitten op straat lag, rende ze de kruising op, pakte de kitten, rende naar de stoep en gaf hem aan een voorbijganger, zodat ze terug kon rennen en haar motor van het drukke kruispunt kon verwijderen. Ze reed terug naar de vrouw die het katje vast had en ze plaatsten het geschrokken diertje in haar helm, waar hij even kon bijkomen.

De motorrijdster concludeert na het terugzien van haar beelden, dat het katje uit een auto viel. Ze heeft geprobeerd de eigenaar van de pick-up truck te traceren aan de hand van de naam op een bedrijfslogo, dat op de auto staat. Ze schrijft op Reddit:
“Ik wilde dat ze weten dat het poesje nog leeft, in het geval ergens een kind zit te huilen.”
Vooralsnog heeft niemand haar teruggebeld. Ze verklaart op YouTube:
“Ze heeft mijn nummer en een samenvatting van wat er is gebeurd. Ze heeft nog niet teruggebeld.”
De motorrijdster heeft besloten het kleine rode katertje, dat ze Skidmark (remspoor), of kortweg Skids, heeft genoemd, voorlopig te houden. Ze is met hem naar de dierenarts geweest en buiten het feit dat hij ringworm heeft, is Skids helemaal gezond. Hij is ongeveer een maand oud. Skids heeft het helemaal naar zijn zin bij zijn redster in nood. Hij vindt het heerlijk om met haar op de bank te spelen,


Bron: www.piepvandaag.nl
 
 
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten