zondag 18 oktober 2015

Schattige video: Koala neemt afscheid van zijn surrogaatouders nadat het dier werd vrijgelaten
Een jonge door mensen opgevoede koala heeft op een bijzondere manier afscheid genomen van zijn surrogaatouders. Nadat het dier werd vrijgelaten keerde de koala terug voor een heuse afscheidsknuffel.

Imogen met geliefde knuffel
 
De koala ontdekt na zijn vrijlating eerst vlug zijn nieuwe omgeving, en komt daarna terug gerend
voor een dikke knuffel van zijn menselijke papa. Een filmpje van het emotionele moment is woensdag op youtube gezet en is inmiddels al meer dan 90.000 keer bekeken.

Koala Imogen is opgevoed door Kylie Elliot en Matt Radnidge, van het Symbio Wildlife Park in Helensburgh, vlakbij Sydney. Al op jonge leeftijd werd Imogen wees, doordat ze haar moeder verloor door leukemie.

Benenklimmer
Toen het beestje weer op eigen benen kon staan, besloten ze haar weer naar het wildlife park te brengen. Daar klimt Imogen eerst nog vlug in de boom, voordat ze terug komt gerend en in de benen van één van haar reddende engels springt.

Matt blijft dit schouwspel filmen terwijl hij het kleine beestje probeert gerust te stellen met luchtkusjes en lieve woorden.
http://symbiozoo.com.au

De beelden zijn schattig maar ook hier mogen mensen en vooral kinderen knuffelen met de dieren die leven in dit Wildlife Park. Ik weet nog al te goed dat toen ik in Australië woonde en vrijwilligster was voor de Royal Society for the Protection of Cruelty to Animals ( RSPCA ) en dat is 30 jaar geleden, wij toen al actie voerden tegen het knuffel beleid van deze parken.
Via de bovenste link talloze foto's van kinderen met slangen om de nek voor een foto. Fout !!


 

     

Geen opmerkingen:

Een reactie posten