woensdag 7 oktober 2015

Reisorganisatie Thomas Cook ondersteunt wreedheden tegen olifanten ( Zie video en huiver) Petitie
Get Off My Back

Wilde dieren. Geen entertainers. Geen enkele olifant zou geslagen en misbruikt mogen worden voor ons toeristisch vermaak. Eis dat de internationale reisorganisatie Thomas Cook Group stopt met het aanbieden van wrede olifantenritten en -shows aan toeristen.

https://actie.worldanimalprotection.nl/petitie_get_off_my_back?utm_source=04_okt_2015&utm_medium=website&utm_campaign=WNE_Getoff&utm_term=petition&_ga=1.205085776.1551231512.1410606375#


Olifanten bij toeristische attracties worden op jonge leeftijd wreed afgericht. Onze onderzoeken wijzen uit dat misbruik van olifanten wijdverspreid is in de toeristenindustrie. Ze worden onderworpen aan angst en pijn opdat ze kunstjes vertonen en mensen op hun rug dulden.


Thomas Cook Group ondersteunt wreedheid tegen olifanten

De Thomas Cook Group, een van ‘s werelds toonaangevende reisorganisaties, ondersteunt deze wreedheden door nog steeds olifantenritten en -shows aan te bieden aan hun klanten. We hebben contact opgenomen met Thomas Cook Group en hen gevraagd om het enig juiste voor olifanten te doen, maar ze hebben nog geen actie ondernomen.
63 Reisorganisaties wereldwijd, hebben al toegezegd te stoppen met het aanbieden van deze wrede activiteiten. Nu is het tijd voor Thomas Cook Group om hetzelfde te doen. Een belofte om hun steun aan olifantenritten en –shows te stoppen, zou een enorme stap in de richting van een voorgoed einde van deze wrede industrie betekenen.

Daarom hebben we nu jouw hulp nodig. Teken de petitie en eis van Thomas Cook Group te stoppen met het aanbieden van olifantenritten.
Lees meer over deze wrede industrie en onze oplossing.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten