vrijdag 2 oktober 2015

De foto's die u niet mag zien.....
Op dit moment leven over de hele wereld honderdduizenden konijnen in ellende in kale metalen kooien, waarin ze wekenlang of zelfs maandenlang opgesloten worden om huishoudproducten te testen.
Wat vindt er daadwerkelijk plaats in laboratoria?
Sommige konijnen krijgen chemicaliën in hun ogen gedruppeld om te onderzoeken of ze uitbijten. Bij anderen wordt de rug kaalgeschoren en worden chemicaliën in hun gevoelige huid gewreven. Ze worden voor maximaal twee weken achterlaten, vaak zonder enige pijnbestrijding. Inmiddels zijn de meeste proeven voor cosmetica beëindigd, maar we moeten ons nu inzetten om proeven te helpen beëindigen voor producten zoals bleek en gootsteenontstopper.
Wat vindt er daadwerkelijk plaats in laboratoria?
Aan het einde van deze brute proeven, worden de konijnen gedood – de meesten zullen nooit een moment van medeleven in hun leven gekend hebben.

Wat vindt er daadwerkelijk plaats in laboratoria?
Elk konijn verdient beter. Of ze nu worden vergiftigd, verbrand of verblind, konijnen in laboratoria lijden immens en sterven in angst en pijn omwille van een vaatwasmiddel, een fles vloerreiniger of een ander giftig product.   PETITIE:

http://action.peta.nl/ea-action/action?ea.client.id=43&ea.campaign.id=42149

Geen opmerkingen:

Een reactie posten